Ferguson elégedetlen

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United játékából hiányzott az él a Chelsea elleni hazai bajnokin.


A bajnokcsapat Mata megpattanó lövése után kapott gólt, ráadásul három és fél év után az elsõ olyan hazai bajnokit tudhatta magáénak, amin nem tudott betalálni az ellenfél hálójába, a csalódást pedig még Rafael kiállítása is növelte, miután nem sokkal a kapott gólt követõen megrúgta David Luizt.

Rafa Benitez BL helyért hajtó csapata olyan találkozót játszott a Uniteddel, amely során mindkét gárda több lehetõséget kialakított, még ha Sir Alex Ferguson nem is ilyen intenzitású találkozóra vágyott.

"Nem volt él a játékunkban és úgy vélem, a Chelsea jobb csapat volt" - vallotta be Sir Alex az MUTV-nek. "Remek edzéseink voltak a héten és ott volt is éle a játékunknak, de ma ez hiányzott.

"Hogy valaki bajnok legyen, azért sokat kell dolgozni. Hosszú szezon volt ez a játékosok számára, ráadásul elõzõ héten az Arsenal ellen is nagy meccsük volt."

"A Chelsea gólja elég szerencsés volt, mert megpattant Phil Joneson, de olyan késõn jött már, hogy nem sokat tudtunk tenni."

 


Howard Webb játékvezetõ felmutatta a United elsõ piros lapját az idei bajnokság során, miután Rafael mélyen a Chelsea térfelén David Luizzal csapott össze.

"A játékvezetõ megette, hogy Luiz ide-oda hempergett" - folytatta a menedzser. "Kétszer lekönyökölte Rafaelt, de tudod, mi történik, ha egy játékos visszavág: azt mindig jobban büntetik."

"De Luiz rájátszott az esetre. Nem hiszem, hogy a bíró látta azt, és szerintem csak meggyõzte Luiz reakciója."

A Vörös Ördögök utolsó hazai bajnokija ebben a szezonban jövõ vasárnap lesz, amikor a Swansea csapatát fogadja a gárda és Sir Alex sokkal többet vár játékosaitól, mielõtt átvehetnék a bajnoki címért járó trófeát.

 
"Minden alkalommal komoly elvárások vannak, nem közelítünk meg egyszerûen egyetlen találkozót sem. Talán ez felébreszti majd a játékosokat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!