Evans: Fejezzük be méltó módon

Miután a bajnok hazai pályán 1-0 arányú vereséget szenvedett a Chelsea-tõl, Jonny Evans azt akarja, csapatával magas szinten fejezzék be a szezont.


A United elõzõ hónapban biztosította be a bajnoki címet és úgy tûnhetett, talán hiányzott a csapatból az intenzitás azon a találkozón, ahol Juan Mata lövése Phil Jones lábán megpattanva a 87. percben a hazai kapuban kötött ki.

Ennek eredményeként Evans nyilván magába zuhant ám úgy érzi, a Swansea és a West Brom elleni gyõzelmekkel még remekül zárhatnák a szezonjukat.

"A Swansea elleni, jöbõ heti mérkõzésen emeljük magasba a (Premier League) trófeát, szóval nagy nap lesz számunkra és szeretnénk megnyerni azt a meccset" - mondta Jonny az MUTV-nek a találkozót követõen.

"Majd jön a West Brom elleni utolsó bajnoki, amit szintén meg akarunk nyerni. Minden találkozót meg akarunk nyerni és biztos vagyok abban, hogy a srácok felpörögnek, miközben meg akarunk gyõzõdni arról, remek teljesítménnyel szolgálunk a szurkolóinknak."

Arra a kérdésre, hogy csapattársai miért szenvedtek a Chelsea elleni mérkõzés során, Evans nem igazán tudott válaszolni és csak saját csalódottságáról tudott nyilatkozni: "Nem tudom, nehéz megmondani, miért nem tudtuk hozni normál színvonalunkat."

"Néhány mozgalmas héten vagyunk túl, de a Chelsea a riválisunk, így csalódottak vagyunk, hogy nem lett meg a három pont. Talán intenzívebb volt a játékunk, hiszen õk még a Bajnokok Ligája helyért harcolnak, de nehéz megmondani az okot. Azt gondolom, végül megérdemelték a gyõzelmet."

"Különösen az elsõ félidõben jó beadási helyzetbe kerültünk, de nem tudtunk embert találni a tizenhatoson belül - talán több játékosnak kellene ott lennie, ráadásul a Chelsea többször is veszélyeztetett ellenünk."

 


Mata gyõztes találatánál - amit végül öngólnak írtak, miután Jones lábán megpattant a labda - Evans magát is hibáztatta.

"Rosszul próbáltam tisztázni és találtak egy kis helyet a középpályán. Több játékosuk is fent volt akkor és végül Andersen túljutott a labda, akinek igen jó mérkõzése volt egyébként. Nem akartunk veszíteni és kiábrándító, ahogyan kaptuk a gólt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!