Vasárnap adják át a trófeát

A Manchester United vasárnap megkapja a bajnoki címért járó trófeát, közel három héttel azt követõen, hogy az Aston Villa elleni gyõzelemmel bebiztosította az elsõ helyet.


A Vörös Ördögök az utolsó hazai bajnoki - Swansea elleni meccs - után, teli Old Trafford elõtt emelheti magasba a tizenharmadik alkalommal elnyert serleget.

Majd hétfõn egy nyitott tetejû buszon folytatódik a United gyõzelmi ünneplése, mely során a klub Manchester utcáin viszi körbe az elnyert trófeát.

"Különleges este volt, amikor megnyertük és nagyon várjuk már, hogy kezünkben foghassuk a trófeát, különösen hazai környezet elõtt" - mondta Michael Carrick a Manutd.comnak.

"Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk és nagyszerû felvezetése lesz, úgyhogy emlékezetes nap lesz."

 


Több játékosnak ez lesz az elsõ címe, mint például David De Geának, Danny Welbecknek, Tom Cleverleynek, Shinji Kagawának, Phil Jonesnak, Ashley Youngnak és Robin van Persie-nek.

A 31 éves Carricknek eddig negyedik bajnoki serlege volt és szerinte a siker függõvé teszi az embert.

"Ez ad hitet, hogy menj és hajts ismét a gyõzelemért. Elégedettséggel tölt el az, hogy az élen végeztél, majd egy nap, amikor magasba emeled a trófeát és ünnepelsz."

"Ha egyszer már megtapasztaltad, még többet akarsz, úgyhogy biztos vagyok abban, hogy akik elõször nyertek most, a következõ szezonra ismét sikerre éhesen térnek vissza."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!