Moyes lesz a befutó?

A Manchester United célja, hogy gyorsan megnevezze Sir Alex Ferguson utódját és a hírek szerint az elkövetkezendõ 24 órában megnevezik az új menedzsert, aki David Moyes lesz.


A Telegraph Sport értesülései szerint Sir Alex Ferguson visszavonulása után David Moyes lehet a Manchester United menedzsere, és a hírt a Vörös Ördögök következõ mérkõzése elõtt mindenképp bejelentik.

Annak ellenére, hogy régóta Jose Mourinhót mondták befutónak, mint aki Ferguson utódja lehet, a United magasrangú köreiben nem igazán támogatták az egykori Chelsea menedzser kinevezését.

Moyes 2002-ben csatlakozott az Evertonhoz, de még nem nyert trófeát, sõt Bajnokok Ligája tapasztalata sincs - leszámítva a selejtezõt - ám kész csapatot építeni, elõsegítve a fiatal tehetségek felismerését, mindez pedig fontos tényezõ volt a Unitednél, hogy az 50 éves menedzser legyen a befutó.

 


Sir Alex Ferguson marad a United kötelékében, ez pedig biztosítja, hogy a két skót szakember folyamatosan kapcsolatban lesz egymással.

Az Everton nem kommentálta a hírt, ám mivel Moyes ottani szerzõdése a szezon végén lejár, kompenzáció nélkül igazolhatna a Vörös Ördögökhöz.



 


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!