Renét meglepte Ferguson döntése

Rene Meulensteen, az elsõ csapat edzõje elmondta, hogy csak szerda reggel értesült Sir Alex Ferguson visszavonulásáról.


Meulensteen úgy gondolja, a menedzsernek megkönnyebbülést kell éreznie döntése után, ám az utódjáról nem kívánt találgatásokba bocsátkozni - viccesen csak annyit mondott, az õ jelöltje a klub kabalája, Fred.

 

A holland szakembert a Sky Sports News kérdezte a történtekrõl, aki így felelt: "Csak amikor reggel jöttem a klubhoz, akkor tudtam meg. Behívott minket az irodájába és akkor mondta el döntését."

"Mindig is ott volt ez a kártyák között - minden egyes szezonban jöttek a találgatások, de a menedzser soha nem fedte fel lapjait. Úgy érezte, itt a megfelelõ idõ és meghozta ezt a döntést."

"Nyilvánvalóan egy olyan ember õ, aki nagyon keményen gondolkodik és biztos vagyok abban, hogy rengeteget tûnõdött, mire meghozta a döntését. Kívánok neki minden jót - fantasztikus volt a klub számára, a Manchester United számára és remélem, hogy a szurkolók ugyanúgy támogatják majd azt, aki helyébe lép."

 


A menedzser a csúcson hagyja abba azok után, hogy megszerezte csapatával a 13. Premier League elsõséget, összességében a klub huszadik bajnoki címét.

"Azt hiszem, nagyon jól reagáltunk a tavalyi, hatalmas csalódásra. Mindenhol óriási eltökéltség volt, különösen a menedzserben és boldog volt, miután megnyertük a bajnokságot úgy, ahogyan megnyertük."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!