Carrick: Csak jót hallottam róla

Michael Carrick azt mondja, csak jókat hallott eddig David Moyesról, mint edzõrõl és emberrõl egyaránt.


A United középpályása nagyon várja már a közös munkát az Everton jelenlegi menedzserével júliustól kezdõdõen, nyilatkozta a játékos az MUTV-nek.

 

"Azt hiszem, [Moyes] fantasztikus munkát végzett az Evertonnál. Mindenki, aki már dolgozott az irányítása alatt, dicséri és csak jó dolgokat mondanak róla. Nyilván csakis jó lehet, ha megkapta az esélyt, hogy egy ekkora klubot vezessen. Ez egy lehetõség, amivel viszont minden ember másképp él, de itt minden adott ahhoz, hogy elérje a céljait."

 

Nyilván nem könnyû a váltás 26 év után és egyértelmû, hogy nagy visszhangot kap a médiában, de Carrick elvárja új trénerétõl, hogy ugyanolyan magas színvonalon követeljen a csapattól ahogyan azt Sir Alex tette a múltban.

 

 

"Természetesen ez mindannyiunknak hatalmas változást jelent ilyen hosszú idõ után. Én már dolgoztam néhány menedzserrel a karrierem során és nekem a javamra vált a változás. Már nagyon várom a találkozást, a közös munkát a szezon elõtti felkészülés során és a továbbiakban is. Reméljük egy újabb sikeres idõszak elõtt állunk."

 

"Ahogy hallottam, õszinte és becsülettel bánik a játékosaival. Remélem õ is magas követelmények elé állít majd bennünket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!