Moyes: Sir Alex emberfeletti

David Moyes beszélt arról, mennyire csodálja Sir Alex Fergusont, akit a következõ szezonban vált az Old Trafford kispadján.


Csütörtökön erõsítették meg, hogy az Everton jelenlegi menedzsere váltja majd Sir Alex Fergusont, aki 26 és fél év után a szezon végén feláll a kispadról.

Moyes dicsérte "emberfeletti" elõdjét és elmondta, mennyire is fog hiányozni mindenki számára.

"Furcsa dolog ez. Nem hiszem, hogy bárki gondolta volna, hogy eljön az a nap, amikor Sir Alex visszavonul. Mindannyian azt gondoltunk, õ emberfeletti" - mondta Moyes a riportereknek.

"Épp a múlt héten említettem, hogy úgy véltem, õ nagyszerû példa volt mindenkinek, akik hetvenes éveikben járnak, hogyan is dolgozik. Mindannyian tovább élünk manapság, tovább dolgozunk, egészségesebb ételeket eszünk. Változik az élet. Olyan dolgokat teszünk, amikben reménykedünk, hogy hosszabb életet biztosítanak számunkra."

 


"Hiányozni fog, különösen rengeteg menedzser számára, mert mindig beszélt velük. Mindig van pár szava másokhoz, akik éppen nem dolgoznak, vagy épp munka elõtt állnak. Tisztelete mindenen túlmutat."

"Más korosztályt képviselünk" - tette hozzá a skót, aki július 1-tõl ül az Old Trafford kispadján.

"Úgy nõttem fel, hogy John Steint és Sir Alex Fergusont néztem. Õk voltak azok a menedzserek, akiket figyeltem, miközben felnõttem."

"Sir Alex mindig is olyan valaki volt, akit csodáltam, majd elkezdtem versenyezni ellene. Ez elég ijesztõ. Mindenki nagy csodálattal tekint rá. Bármit mondhatnék, az nem írná le az igazságot, mit is tett." 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!