Evans pozitívan áll a váltás elé

Jonny Evans szerint David Moyes biztosítja a Manchester United zökkenõmentes átmenetét és hiszi, hogy hatékonyan lép Sir Alex Ferguson nyomdokaiba.


Az Everton fõnöke hivatalosan július 1-tõl váltja Fergusont és Evanstõl megtudhattuk, mindenki nagyon várja már a közös munkát az új személlyel, miközben mindenképp szeretnék megvédeni bajnoki címüket.

Miután Sir Alex több, mint 26 évig uralkodott a Vörös Ördögök élén, nyilvánvaló, hogy kemény feladat vár az utódjára, de az északír válogatott védõ osztja a klub nézeteit, miszerint David Moyes az ideális megoldás.

"Senki nem tudja, mire számíthat" - mondta az MUTV-nek. "De láttam, mit tett az Evertonnál. Nagyszerû munkát végzett ott. Nyilván többen is ismernek itt Everton játékosokat és még mielõtt kiderült volna, hogy õ kapja a munkát, többször kérdezték arról õket, milyen volt David Moyes a munkája tekintetében és milyen munkamorál volt a klubjánál."

"Úgy tûnik, mindenki szeretett együtt dolgozni vele, szóval nem értem, miért ne élvezhetnénk a közös munkát. Biztosan mindig lesz rajta nyomás, hiszen Sir Alex helyére érkezik, de a menedzser tényleg jó állapotában hagyja el a klubot. Minden a helyén van, így remélhetõleg ha a menedzser megérkezik, könnyû átmeneti idõszakunk lesz."

Evans arról is beszélt, hogy a játékosok ugyanúgy, mint a külvilág, csak szerdán tudták meg, hogy menedzserük visszavonul.

"Ugyanazt látjuk, mint mindenki más" - erõsítette meg a védõ. Az hiszem, ebben a témában mindenki ugyanabban a csónakban evez."

"Mindenki nagyon várja a közös munkát David Moyes-szal, de közben sajnáljuk, hogy Sir Alex távozik. Nyilván mindenki a legjobbakat kívánja neki, fantasztikus munkát végzett itt, amiért mindenki hálás."

"Voltak pletykák az elõzõ napon. Miközben aznap golfoztunk, rengeteg lap írt találgatásokat ezzel kapcsolatban. Aztán másnap bejöttünk, mindenkit hívtak egy találkozóra és akkor mondta el Sir Alex, hogy visszavonul. Nagy csapás volt ez, nem hiszem, hogy bárki is gondolt volna erre."

 


Vasárnap, a Swansea elleni találkozó lesz az utolsó hazai mérkõzése a menedzsernek, amely biztosan érzelmekkel teli lesz mindenki számára.

"Biztos vagyok abban, nagyon érzelmes nap lesz ez" - folytatta Evans. "Nekünk megvan az esélyünk a meccs után is, hogy vele dolgozzunk, készülve a West Brom ellen, de biztos vagyok benne, hogy érzelmes nagy lesz ez a szurkolók - akik éveken át kilátogattak az Old Traffordra - és a teljes stáb számára."

"Mindig fontos, hogy jól teljesítsünk az Old Traffordon, nem számít, a szezon melyik szakaszában járunk, vagy milyen mérkõzés jön, mindig van nyomás. A tény, hogy ez lesz a menedzser utolsó hazai mérkõzése talán extra motivációt ad, hogy még jobban teljesítsünk és remek eredményt érjünk el."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!