Mourinho: Moyes remek választás

Jose Mourinho elmondása szerint David Moyes sikeres lehet a Manchester Unitednél, és bevallása szerint megtiszteltetésnek érzi, hogy Sir Alex Ferguson személyesen hívta fel, hogy elárulja visszavonulását számára.


Mourinho a Sky Sports-nak adott interjújában elmondta, hogy tisztelettel adózik Ferguson elõtt, aki az Old Traffordon eltöltött több, mint 26 éve után vonul vissza. A Real Madrid trénere szerint más lesz a Premier League a skót menedzser nélkül.
 
"Amikor Sir Alex felhívott, volt szerencsém tõle megtudni a döntését, rendkívül meglepõdtem és szomorú voltam" - mondta a Real Madrid menedzsere.
 
"Ezzel egyidejûleg, viszont boldog voltam, hogy megosztotta velem érzéseit, amelyet csodálatos karrierje után érez."
 
"Nehéz lesz számomra, és úgy vélem, minden menedzser számára úgy menni az Old Traffordra, és Manchester United ellen játszani, hogy ez a mitikus alak már nem vár ránk."
 
"Azt hiszem, David nagyszerû választás. Kedvelem, mint embert, és kedvelem a karakterét is, mint menedszer. Úgy gondolom, a Manchester United támogatni fogja õt, és megvan a képessége ahhoz, hogy jó munkát végezzen."
 
"Sir Alexnek boldog életet, Davidnek pedig sikeres karriert kívánok az Old Traffordon."
 
 
Mourinho volt a második legtöbbet emletegetett név Ferguson utódjaként a szerdai bejelentésig, de elmondása szerint az Old Traffordon nem folytak megbeszélések vele, ezen kívül válaszában ismét sejtette, hogy melyik lesz a következõ klubja.
 
"Jó barátok vagyunk, õk pedig tudják, hogy melyik csapatnál szeretnék dolgozni, amikor befejezem a munkát a Real Madridnál" - mondta a portugál tréner.
 
Arról kérdezve, hogy ott lesz-e, amikor Ferguson utolsó meccsén átveszi a trófeát az Old Traffordon vasárnap, a következõt válaszolta: "Nem, egyáltalán nem - nem, nem akarok sírni!"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!