Vidic már magasba emelné a trófeát

Nemanja Vidic lesz az a kiváltságos, aki magasba emelheti az idei Premier League bajnoki címéért járó serleget, ám a csapatkapitány elmondta, a siker az egész csapaté.


A Vörös Ördögök az elõzõ hónapban biztosították be 20. bajnoki címüket, amiért vasárnap, a Swansea elleni találkozó után kapják meg a trófeát.

Azon a napon, mely mindenki számára érzelmekkel teli lesz, akinek a Manchester Unitedhez köze van, hiszen ez lesz Sir Alex Ferguson utolsó hazai találkozója.

Vidic elmondta, büszke arra, hogy övé a megtiszteltetés, amiért elsõként emelheti magasba a gyõzelemért járó díjat, de hangsúlyozta, mindenki kivette részét a sikerbõl.

"Már volt alkalmam magasba emelni a trófeát, amikor megnyertük a 19-et és nagyszerû érzés" - mondta a szerb a PA Sportnak és a BBC Radio-nak.

 


"Csapatkapitányként különleges dolog ez. Nehéz elmagyarázni, de nagyon szép, amikor olyan csapatban játszol, mint a Manchester United és trófeát nyersz. Ám ugyanaz az érzés, ha csapatkapitány vagy, ha nem, hisz része vagy a csapatnak."

"Senki nem adott hozzá többet vagy kevesebbet. Egy csapat vagyunk és mindannyian szerepet játszottunk ebben. Én vagyok a kapitány, ezért én fogom felemelni a trófeát, de semmi különbséget nem jelent ez Robinnal [van Persie], Michaellel [Carrick] vagy bármelyik más játékossal szemben. Ez ugyanaz az érzés."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!