Valencia: Nyerni fogunk Fergusonért

Antonio Valencia megfogadta, Sir Alex Fergusonért gyõzelemmel zárják le a szezont.


Sir Alex Ferguson szerdán jelentette be visszavonulását, másnap pedig már az új menedzser nevét is tudni lehetett, aki nem más, mint David Moyes.

Valencia bevallja, küzdött a szezon alatt, hogy visszanyerje remek formáját, de úgy véli, Ferguson utolsó mérkõzése hazai pályán számára és a teljes United számára lökést ad és legyõzik a Swansea-t.

"Soha nem gondoltam, hogy eljön ez a nap" - mondta Valencia a The Sun-nak. "Soha nem tûnt valósnak az, hogy Sir Alex valóban visszavonul."

"Ez egy nagyon érzelmes nap lesz és a Fõnök minden éljenzést megérdemel a szurkolóktól. Nagy nap lesz ez az Old Trafford történelmében és szeretnénk gyõzelemmel tisztelegni a menedzser elõtt."

"Amit Sir Alex 27 év alatt elért, az megismételhetetlen. Nagyon örültem, hogy egy ilyen szuper edzõvel dolgozhattam - a legjobbal a világon - és rettentõen boldog vagyok, hogy esélyem volt címeket nyerni irányítása alatt. Nélküle nem lett volna lehetséges ez."

 


"Néhány komoly sérülésem után Sir Alex kulcsfontosságú volt abban, hogy növeljem az önbizalmam. Négyszemközt elmondta, mennyire szüksége van rám a Unitednek, ami kulcs volt a felépülésem során."

"De mindig emlékszem haragjára is, amit egy rossz meccs után mutatott az öltözõben. Rendszerint pozitívan áll a dolgokhoz, de van olyan, amikor 2-3 gólos gyõzelem után is kritikus velünk szemben."

"Gyakran úgy jön be, mint aki éppen ki akarja osztani a játékosokat, aztán mindenkit becsap és viccelõdni kezd."

"Ma azonban az öltözõ nagyon szomorú lesz távozása miatt. Nem láttuk, hogy ez eljönne, de õszintén szólva a Fõnök komolyabbá vált, miután ismét bajnoki címet nyertünk."

"Mindez nem csak arról szól, mennyi ideig ült a padon, hány trófeát zsebelt be, hanem arról is, ahogyan a játékosaival dolgozott, bánt. Hihetetlen személy, ahogy mondtam, a legjobb. Teljesen egyedülálló."

 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!