Sir Alex Ferguson búcsúbeszéde

A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson érzelmes beszédében búcsúzott el a Manchester United rajongóitól és a klubtól, a Swansea elleni 2-1 gyõzelmet követõen, az Old Traffordon.


A zsúfolásig megtelt stadionban, a végsõ sípszó elhangzását követõen a 71 éves tréner szólt a rajongókhoz, munkatársaihoz és a játékosokhoz egyaránt.

 

Sir Alex tisztelgett a távozó Paul Scholes elõtt.

 

"Mindenekelõtt szeretnék tisztelegni Paul Scholes elõtt, aki ma nyugdíjba vonul. Õ minden idõk egyik legnagyobb játékosa. Továbbá minél hamarabbi felépülést kívánok Darren Fletchernek és remélem, hamarosan visszatér!"

 

 

 

Majd így folytatta: "Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy amikor rossz idõk jártak rám, akkor a klub mellettem állt, a vezetés, a személyzet mellettem álltak, a játékosok mellettem álltak. Most a ti feladatotok az, hogy az új menedzser mellé álljatok!"

 

"Kívánok a játékosoknak még sok-sok sikert. Tudom, hogy meg tudjátok csinálni, mert ezt a mezt viselitek és pontosan tudjátok, ez mire kötelez benneteket. Soha nem adjuk fel!"

 

"Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy volt alkalmam a világ néhány legjobb játékosával együtt dolgozni. És most ezek a futballisták, idén fantasztikus módon nyerték meg a bajnokságot. Remek teljesítmény volt."

 

"Szeretném a jövõben is veletek együtt végig élvezni a Manchester United játékát, nem pedig végig szenvedni! A késõi gólok, a gyõzelmek és a kudarcok, mind-mind egy hihetetlen élmény volt, így nem tudok mást mondani csak, hogy köszönöm nektek!"

 

Köszönöm az életem legfantasztikusabb élményt neked, Manchester United! Köszönöm, és nem csak a klubnak, mindnyájatoknak, mindenkinek, aki most velünk ünnepel, mert ti vagytok a Manchester United!"


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!