Evra: Vegyes érzelmek

Patrice Evra elismerte, vegyes érzelmeket tapasztalt azok után, hogy Sir Alex Ferguson utolsó hazai mérkõzését követõen a Premier League címét ünnepelték.


A szélsõ védõ remekül teljesített a Swansea ellen és elégedett volt Rio Ferdinanddal, aki a találkozó végéhez közeledve egy nagyszerû góllal állította be a 2-1-es végeredményt azon a napon, amikor a Vörös Ördögök magasba emelhették a bajnoki trófeát.

"A mai nap csodálatos és különleges volt" - mondta Evra az MUTV-nek. "Nem tudom, hogy ünnepeljek vagy épp szomorú vagyok, mert a Fõnök elmegy. Furcsa hangulat ez, de nem tudom, szomorú vagyok. Megnyertem a címet, de valójában szomorú vagyok."

"Mindenkinek érzelmes nap volt ez - különösen a Fõnöknek. "Õ rengeteget képvisel számomra - mindig azt mondtam, nem félek a menedzsertõl, de attól igen, hogy csalódást okozok számára. Rengeteget adott nekem és csak megköszönni tudom azt, amit mindig tett értem."

 


Evra szerint a késõn szerzett tegnapi találat remekül illett Sir Alex utolsó hazai mérkõzéséhez, hiszen irányítása alatt rengeteg ilyet ért el a csapat.

"Ez csak a sors, ez nem szerencse már, ez a gyõztes mentalitás és a Manchester United kultúrája."

"Mindig lövõnk ilyen gólokat - ez többé már nem szerencse, csak a Manchester United kultúrája."

"Elégedett vagyok Rióval. Micsoda gól volt ez az utolsó hazai mérkõzésen?! Nagyon elégedett vagyok vele, kiváló szezonja volt."

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy bajnokok vagyunk. Természetesen ha nyersz egyet, kell a második, harmadik, negyedik vagy ötödik is. Amikor elõször nyertem, szerettem volna többet. Szeretnénk megtartani a trófeát jövõre is. Most egy jó pihenés jön, de utána készen kell állnunk a következõ szezonra, hogy megnyerjük újra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!