Carrick élvezi az elismerést

Michael Carrick élvezte a tegnapi meccs utáni ünneplést és azt, ahogyan a szurkolók újra és újra éneklik a róla írt dalt.


A középpályás mesés szezont tudhat maga mögött és a klubon belül esélyes az év játékosa címre is, mely után jogosan kapott elismerést a szurkolóktól. Családjával táncolt a dallamra, majd bevallotta, nagyon izgatott, amiért a manchesteri hívek így támogatják.

"Kellett egy kis idõ, míg megszoktam" - ismerte be az angol játékos. "De nyilvánvalóan fantasztikus dolog. Nagyszerû érzés, hogy éneklik a neved és megbecsülnek. Különösen élveztem ezt a szezont. Az elõzõ év kemény volt, de ahogyan megcsináltuk idén, azáltal még édesebbé vált a siker. Boldog voltam saját teljesítményem miatt és ez jó ok arra, hogy a szurkolók folyamatosan énekeljék a nevem."

Rio Ferdinand kései góljával sikerült legyõzni a Swansea csapatát, méltó módon búcsúztatva ezzel Sir Alex Fergusont az Old Trafford padjáról, ám ennek ellenére is inkább a pályán kívüli búcsún volt a hangsúly.

"Jó eredményt akartunk elérni és szerencsére a végére sikerült örömmámorban úsznunk és a kései gól jó elköszönés volt ezen a különleges napon."

"Õszintén szólva, az öltözõben a menedzser próbálta úgy elmondani beszédét, ahogyan normális esetben tette volna, de közben arra gondoltunk, hogy ez az utolsó ilyen itt, majd a tiszteletére adott sorfal a meccs elõtt és a hangulat olyan volt, amit soha nem felejtek el."

 


Az új korszak július 1-én kezdõdik és minden bizonnyal Carrick kulcsfigurája lesz David Moyes terveinek is.

"Játékosként tiszteletben tartjuk a kialakult helyzetet és maga a menedzser is beszélt az új menedzserrõl a meccs utáni beszédében arról, hogy mindenkinek mögé kell állnia és támogatnia kell õt. Játékosként nagyon várjuk már ezt."

"Ez egy változás. Hogy mekkora? Arra még várni kell és majd meglátjuk, de élvezzük a kihívást. A klub elvárásával és a felelõsséggel folyamatosan teljesíteni kell, bennünk van az egyéni hajtóerõ és továbbra is sikereket érnénk el évrõl-évre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!