Robin élvezte a felvonulást

Robin van Persie felvillanyozva nézte, ahogy a ma esti trófea felvonulás során Manchester utcáin osztoznak az emberek bajnoki örömében.


A holland a busz tetején beszélt örömérõl, miközben az Albert Square-re tartva szemügyre vette, mi történik az utcákon.

"Mindenki annyira boldog, ez hihetetlen" - mondta az MUTV-nek.

"Ez a serleg a szurkolóké, a játékosoké és a stábé... az egyetlen dolog, amit imádok, hogy ennyi ember boldog lett. Gyerekeket, csecsemõket, nõket, férfiakat, mindenféle embereket láthatsz, mindannyian boldogok és ezt örömmel látom."

Van Persie még ismerkedik a Premier League trófeájának magasba emelésével azok után, hogy vasárnap pályafutása során elõször tehette azt meg.

"Az érem tegnap óta nem került ki a nyakamból, egész éjjel itt volt. A trófea egy nehéz trófea és nagyszerû, hogy végre megnyertem."

 


Az idei szezon legjobb góllövõje az Old Traffordon belüli barátságos légkört is dicsérte, mely szerinte a sikerekben tükrözõdik vissza és elsõ manchesteri szezonját "hihetetlennek" titulálta.

"Nagyon jól ment a beilleszkedés. A srácok az elsõ naptól kezdve nagyon szívesen láttak. Azt vettem észre, hogy meg akarják osztani velem a sikert. Sikert akartam elérni, de közben azt is akartam, hogy mindenki kivegye a részét, ami így is lett."

"A srácok nagyon viccesek, rengeteget viccelõdünk, de ha dolgozni kell, azt tesszük. Keményen edzünk és keményen játszunk, úgyhogy remélhetõleg több trófea is jön a következõ években. Biztos vagyok abban, hogy ez történik majd a csapattal."

"Rengeteg nagy személyiségünk van. Ezt imádom ebben a csapatban. Mindenki egy karakter, mindenki hozzáad a csapathoz. Ahhoz, hogy végül bajnok legyél, minden apró dolog besegít."

Van Persie ódákat zengett menedzserérõl, Sir Alex Fergusonról is, akivel azonban csak egy szezon erejéig dolgozhatott együtt.

"Hatalmas év ez, amiért sikerült egy évet együtt dolgoznom Sir Alex Fergusonnal. Hihetetlen év volt, amit soha nem fogok elfelejteni. Hihetetlen menedzser, talán a legjobb. De õ még nagyobb ember. Igazán megtisztelõ, hogy vele dolgozhattam."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!