A döntõért játszik az U21-es csapat

Ma este ismét az Old Traffordon lép pályára a Manchester United U21-es csapat és ismét a Liverpool lesz az ellenfél - nyolc napon belül másodszor. A tét ezúttal a bajnoki döntõbe jutás.


Warren Joyce csapata elõzõ héten 1-1-es döntetlent játszott a Liverpoollal úgy, hogy Jonjo Shelvey korai góljára csak a mérkõzés végéhez közeledve egy Jon Flanagan öngóllal sikerült válaszolniuk a Vörös Ördögöknek, ráadásul az eredmény nem tükrözi azt sem, hogy a találkozó nagy részében emberelõnyben játszottak a manchesteriek Stephen Sama kiállítása miatt.

Sama ezúttal eltiltás miatt biztosan nem játszik, és az a tény, hogy Shelvey és Andre Wisdon is pályára lépett vasárnap a felnõttek között azt jelentheti, a mai napon õk sem lesznek ott a kezdõcsapatban.

Ami a Unitedet illeti, elõzõ héten Svájcba utazott a csapat, ahol a Blue Stars FIFA Youth Cup-on vettek részt és az ott szereplõ számos játékos bízik abban, ma is szerephez juthat. Adnan Januzajt választották a torna játékosának, míg Ben Pearson, Tom Lawrence és James Wilson is a keret tagja volt azt követõen, hogy a Liverpool elleni döntetlen során csereként beállva jó benyomást keltettek.

 


Charni Ekangamene szintén elutazott a csapattal Zürich-be és várhatóan ma is kezdõ lesz a középpályán, ahol az utóbbi hetekben szerepelt és ahol kemény becsúszáairól vált híressé.

A Vörös Ördögök 2010-ben és 2012-ben is megnyerték a bajnokságot, bár akkor még más kiírása volt a sorozatnak, míg a Liverpool 2008-ban diadalmaskodott. Az elit kör tabellájának élén végzõ Tottenham várja az ellenfelét a döntõben, miután 3-2-re legyõzte az elõdöntõben az Evertont.

Amennyiben döntetlen lenne a rendes játékidõ végén, úgy hosszabbításra, majd esetlegesen büntetõpárbajra kerül sor.

A ManUtdFanatics.hu a FanaticsTV-n mindenképp készül streamekkel a találkozóra.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!