Moyes támogatná a fiatalokat

David Moyes megígérte, hogy továbbra is ápolni fogják a Manchester United hagyományait, ezáltal a fiatal játékosok elsõ csapatba való beépítésére is nagy hangsúlyt fog fektetni.


Az Everton menedzsere váltja Sir Alex Fergusont az Old Traffordon július 1-jén, és azt tervezi, hogy támogatni fogja az akadémiát és a fiatal játékosok beépülését az elsõ csapatba.
 
A skót menedszer tisztában van azzal, hogy szükség van az angol tehetségek kiaknázására, amely olyan terület, ahol a United remekül áll. Olyanok, mint Phil Jones, Tom Cleverley, Danny Welbeck és Chris Smalling már az angol válogatottban is bemutatkozhattak, de rengeteg potenciális tehetségnek szeretne még esélyt adni.
 
Wilfried Zaha a Crystal Palace együttesétõl csatlakozik a nyáron, míg egyes jelentések szerint Nick Powell játékát személyesen is megfigyelte abban az idõben, amikor a játékos a Crewe Alexandrában játszott. Warren Joyce U21-es játékosai a Liverpoollal csapnak össze kedd este az Old Traffordon, ahol olyan fényes ígéretek lépnek pályára, mint Tom Thorpe, Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe és Jesse Lingard, akik a sikeres tartalékcsapat magját képezik.
 
Az Everton fiataljai szerencsétlen módon egy késõi Spurs találattal estek ki a másik elõdöntõben.
 
"A Manchester United mindig is nagy hangsúlyt fektetett a fiatal játékosokra és nálam is prioritást élvez a fiatal tehetségek támogatása" - idézte Moyes-t a Daily Mail.
 
 
"Ez a helyes út. Minnél jobb angol játékosokat kell nevelnünk, és azon dolgozunk, hogy erre megtaláljuk a legjobb megoldást. Célomnak tûztem ki, hogy egyre több és több fiatal angol játékost tudjunk kinevelni."
 
"[Azonban] Vannak megoldásra váró problémák. Hogyan tudjunk számukra versenyképes szintû mérkõzéseket biztosítani? Szimpatizálok a spanyol modellel, ahol a B-csapat alacsonyabb osztályokban játszik. Talán itt is megoldható lenne? Kiinduló pontnak megfelelne."
 
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!