Cleverley megbecsüli a címet

Tom Cleverley nagyon örül, hogy bajnoki arannyal zárta áttörést jelentõ szezonját.


A 23 éves játékos egyike azon manchesteri játékosoknak, akik elsõ alkalommal ízlelhették meg, milyen trófeát nyerni. Nem csoda hát, hogy alig tudta leplezni izgatottságát hétfõn, amikor a trófea felvonuláson interjút adott az MUTV-nek.

"Ez az egyik legjobb érzés; játékosként ezért dolgozol és hihetetlen érzés, hogy kezemben a serleg" - mondta a középpályás.

"Már régóta a klubnál vagyok és tudom, hogy itt minden a gyõzelemrõl szól, és hogy ennek részese vagyok, az hatalmas dolog számomra."

Cleverley nagyon otthonosan érezte magát a United középpályáján az idei szezon során, amely elsõ alkalommal meghozta számára a válogatottban való szreplést is.

"Mindent rendben tettem ebben a szezonban. Több mint 30 mérkõzésen szerepeltem, sikerült betörni az angol válogatottba és természetesen megnyertem elsõ díjamat a csapattal."

"A következõ szezonban is fejlõdni szeretnék, de összességében boldog vagyok."

 


Azonban Cleverley immár két olyan ember nélkül fejlõdhet tovább, akik rendkívüli befolyással bírtak pályafutására.

"Paul Scholes a legjobb, akivel valaha játszottam. Nagy öröm ez számomra és õ egy kiváló fickó. Meg kell köszönnöm neki mindent."

"Amióta élek, mindenhez, amit tudok, köze volt Sir Alex Fergusonnak. Fantasztikus volt számomra és a klub számára is. Neki is szeretnék köszönetet mondani."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!