Adnan Januzaj az év U21-ese

Adnan Januzajt válaszották meg az év tartalékjátékosának, ezzel övé a Denzil Haroun-díj.


A 18 éves játékos kulcsfigurája volt Warren Joyce csapatának az új évben és lenyûgözõ lépést tett az újabb korosztályba, miközben még mindig tanulja a labdarúgást.

Miután tavaly a szezon elõtti idõszakban, az Aberdeen elleni barátságos mérkõzésen az elsõ csapatban is szerepelt, Januzaj sokkal átfogóbb labdarúgóvá vált, megtartva a trükköket és kreatív dolgokat, de hozzáadva a kitartást és munkamorált Warren Joyce gyámsága alatt.

A Brüsszelben született fiatal a Liverpool elleni bajnoki elõdöntõben is remek teljesítményt nyújtott, fejlõdését pedig Joyce mellett Sir Alex Ferguson is dicsérte.

"Mindig jó érzés az év játékosának lenni" - mondta. "Keményen dolgozom és szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak, stábtagnak és szurkolónak. Ez egy nagyszerû szezon."

"Nehéz dolog, amikor megsérülsz, miközben meg akartad mutatni mire vagy képes. Tavaly nem tudtam, ezért idén megmutattam és nagyon büszke vagyok, hogy az év játékosa lettem."

Januzaj a szavazatok több, mint a felét (57%) szerezte meg, megelõzve a második Marnick Vermijl-t (24%) és a harmadik Tom Thorpe-ot (19%).

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!