Játékostársaknál Carrick az Év játékosa

Michael Carrick vehette át a "Players' Player of the Year" díjat, a klub éves díjkiosztó ünnepségén.


A középpályás kiemelkedõ munkájával kapcsolatban, Sir Alex Ferguson "minden idõk legjobb teljesítményének" nevezte Carrick idei produkcióját.

 

A játékos, csapattársai egyhangú szavazata alapján nyerte el az év legjobb játékosának járó díjat a Manchester Unitedben. 

 

"Ez a díj borzasztóan sokat jelent a számomra" - mondta az angol válogatott játékos.

 

 

 

"Boldog vagyok, hogy ezekkel a srácokkal edzhetek és küzdhetek nap, mint nap. Ebben a klubban hihetetlen csapatszellem uralkodik. A világ minden tájáról érkeznek hozzánk futballisták és egy pillanatig sem okoz nehézséget a beilleszkedésük. Ebben a csapatban igazi összetartás van. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy ezek a srácok mind rám szavaztak. Ez nagyon sokat jelent most nekem."

 

A vágy, hogy visszaszerezzétek a címet a Manchester Citytõl,  nyilván az egész szezonra kihatással volt...

 

"Meg kellett nyernünk! A tavalyi kudarc, nagyon nehéz volt mindenki számára. Nehéz volt, és mindannyiunk elõtt az lebegett az egész szezonban, hogy vissza kell szereznünk a címet. Büszke vagyok a srácokra és a menedzserre, hogy együtt sikerült megnyernünk a bajnokságot."

 

"Ebben a klubban nem dolgozol, hanem élsz érte. A menedzser hihetetlen munkamorálja remek ösztönzés a számunkra. Õ mindig arra figyelmeztet bennünket, hogy ne hátráljunk meg az akadályok elõtt, ha keményen dolgozunk, annak meglesz az eredménye. Ez az, amit idén tettünk."

 

Carrick úgy érzi nem volt megfelelõ formában a Swansea elleni találkozón, de boldog, hogy csapattársa Rio Ferdinand késõi góljával sikerül egy gyõztes meccsel elbúcsúzniuk Sir Alextõl az Old Traffordon.

 

"Õszinte leszek" - felelte, amikor az idei szezonban nyújtott lenyûgözõen következetes teljesítményérõl kérdezték.

 

"A Swansea elleni, vasárnapi teljesítményem nem tartozik a legjobbak közzé. Nem igazán voltam jó formában. Egyrészt, azt hiszem túl sokat ünnepeltünk az elmúlt napokban, ez hallható a hangomon is. Másrészt, mindannyiunkat nagyon elszomorított, a fõnök visszavonulásának híre. De nem aggódom a jövõ miatt, mert egy igazán megfelelõ embernek adta át az irányítást."

 

Háttérkép: (rákattintva teljes méretben letölthetõ)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!