Sir Alex utolsó gyõzelmére fókuszál

Sir Alex Ferguson eltökélt szándéka, hogy utolsó mérkõzését megnyerje a Manchester United menedzsereként - de elismeri, hogy változtatni fog a csapaton a hétvégi, West Bromhoz való kirándulás során a csapat összetételén.


A Fõnök nyugdíjba vonulása elõtt 1500. mérkõzésére készül a Vörös Ördögök menedzsereként, és ezúttal is 3 pontot akar szerezni csapatával, mint a múlt hétvégén, amikor a Swansea-t sikerült legyõzni az Old Traffordon.
 
Azonban, annak ellenére, hogy nyerni akar, Sir Alex elmondta, hogy "fiatalabb" csapatot küld pályára a Baglyok ellen, különösen a védelemben, ahol a virágzásnak induló duó, Jonny Evans-t és Phil Jones-t tervezi bevetni.
 
"1500 mérkõzés - ez hihetetlen" - mondta a Fõnök az újságíróknak, az utolsó sajtótájékoztatóján pénteken Carringtonban. "A West Brom fantasztikus csapat, minden együttes meg akarja nyerni az utolsó hazai találkozóját, természetesen én is ezt szerettem volna  a múlt héten."
 
 
"Nincs újabb sérültünk. Néhány változtatás lesz - talán 1-2 fiatal játékos fog játszani."
 
"Anders [Lindegaard] fog a kapuban állni. Rafael nem játszhat, ezért más opciót kell találnom a jobb bekk posztra. Szeretném, ha Jones és Evans lennének a védelem tengelyében - ahogy majd a jövõben is. Rio [Ferdinand] és Nemanja [Vidic] a padon fognak kezdeni! Már nagyon várom. Nagyszerû lesz."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!