Ferguson a szezon legjobb menedzsere Angliában

Sir Alex Ferguson nyerte a Barclays Szezon Legjobb Menedzsere díjat, emellett pedig a Barclays Életmûdíját is odaítélték neki a Premier Leagueben elért kimagasló eredményeinek köszönhetõen.


Ez a tizenegyedik alkalom, hogy a Manchester United szezon végén visszavonuló menedzserét választják a Szezon Menedzsere díj gyõztesének, amelyet vasárnap, a West Bromwich Albion elleni bajnokin kap majd meg, amely pályafutása utolsó mérkõzése lesz a kispadon.

 

Õ nyerte meg az 1994-ben alapított díjat elõször, majd ezt követõen 1996, 1997, 1999, 2000, 2003, 2007, 2008, 2009 és 2011 legjobbjának is õt válaszották meg.

 

 

Az életmûdíjat, amelyet ma, Carringtonban adtak át a skót edzõlegendának, az 1992-ben életre hívott új bajnokság, a Premier Leagueben két évtized alatt elért emlékezetes sikereinek kíván emléket állítani, amelyek leginkább 13 bajnoki címben öltenek testet.

 

Sir Alex utolsó bajnoki diadala egyben az egyik leginkább megelégedésre okot adó is egyben, ugyanis csapata így talpra tudott állni az elõzõ szezon utolsó fordulóban átélt fájdalmakat követõen, és már négy fordulóban a szezon vége elõtt visszaszerezték a bajnoki trófeát.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!