Ferguson: Megtisztelve érzem magam

Sir Alex Ferguson elismerte, õt is kifárasztották a bajnoki ünneplések és a visszavonulása utáni reakciók, valamint elmondta, szerinte az idei ünneplés túltett a triplázás utáni ünneplésen.


A United fõnöke vasárnap, a West Brom elleni mérkõzésen ül utoljára a csapat kispadján, ám biztosan élvezni fogja azt, miután a szurkolóktól mesés búcsúztatást kapott.

Miután az elõzõ héten magasba emelhették a trófeát, a csapat a hét elején egy nyitott tetejû buszon vitte végig azt Manchesterben több ezer drukker elõtt, majd szerdán újabb emlékezetes este következett, amikor az év játékosa gálát tartották az Old Traffordon.

"Csodálatos elõzõ hét volt" - mondta Sir Alex mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján, melyet utoljára tartott. "Túlterhelt az egész. A vasárnap hihetetlen volt, majd a felvonulás hétfõn is. Azt gondoltam, a 99-est nem lehet felülmúlni. De ezúttal, látva az embereket még az állványokon is, azt gondolom, ez jobb volt, mint a 99-es."

 


"Minden, a 26 év alatt szerzett emlék itt van. Az összes. Az a nap, mikor idejöttem, kiváltság volt. Az utolsón pedig megtisztelve érzem magam."

Sir Alex új életet kezd távol a világ legnagyobb klubjának menedzseri feladataitól, de látja, naplója megtelik majd.

"Nem gondoltam arra, milyen lesz az élet ezután" - ismerte be a menedzser. "Azonnal új kihívás jön. Hétfõn találkozóm lesz, majd kedden és szerdán Newmarketbe megyek. Június 4-én megyek pihenni, elõtte még lesz egy derbi (lóverseny) június 1-én. Egy hónapos pihenésem lesz, majd jön a mûtét, majd kezdõdik az új szezon. Addigra rendben leszek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!