Roberto Martinez tart Rooneytól

A Wigan menedzsere reméli, a United még pihenteti támadóját egy hétig.


Roberto Martinez fél attól, hogy a Manchester United már ezen a szombaton beveti Wayne Rooneyt, aki felépült sérülésébõl.
 

Rooneyt múlt hónapban küldte el a United elõbb Dubaiba, majd az Egyesült Államokba, hogy kezeljék a bokáját és egészségesen térjen vissza klubjához.

A Vörös Ördögök még nem döntötték el, mikor térhet vissza az elsõ csapatba az angol válogatott csatár, de reményeik szerint már a hétvégén szerepelhet a csapatban.

 

Roberto Martinez, a Latics menedzsere tudja, milyen veszélyes is Rooney, még annak ellenére is, hogy idén csupán egyetlen gólt szerzett.

"Nem akarhatod, hogy ellened térjen vissza Wayne Rooney." - mondta a menedzser.

"Képes visszaszerezni legjobb formáját. Nem tudni mennyi idõbe telik majd neki, de ha egy világklasszis játékosról beszélsz, nem kell 100%-os teljesítményt nyújtania ahhoz, hogy hatással legyen a mérkõzésre. Márpedig Rooney amennyiben játszik, mindent meg fog tenni a gyõzelemért."

 

 



 

Martinez tudja, a United Rooney nélkül is nagyon veszélyes és õk az egyetlen veretlen csapat még a Premier League-ben. Bárkit is nevez Sir Alex Ferguson szombaton a csapatba, kemény vizsga elõtt áll a Wigan és menedzsere.

"Olyan csapat ellen kell játszanod, akik 18 mérkõzés óta nem kaptak ki. Olyan csapat ellen kell játszanod, akik nagyon profin állnak a játékhoz." - folytatta Martinez.

"Azonban ha még Rooney is játszik, sokkal nehezebb feladatunk lesz, mert õ az egyik legjobbja a világ futballjának."

"A világ minden csapatának vannak rosszabb idõszakai és veszítenek mérkõzéseket. A Manchester United jelenleg nincs a legjobb formában, mégsem kaptak még ki. Ez azt mutatja, nagyszerû kerettel rendelkeznek, kiváló tehetségeik vannak. Ráadásul most Rooney is visszatér."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!