Senior Cup gyõztes a United

A Manchester United játékosai megvédték Manchester Senior Cup trófeájukat, miután a rengeteg mérkõzés összetorlódása miatt a döntõre már nem kerülhet sor ebben a szezonban.


Warren Joyce csapata tavaly az Etihadban gyõzte le a Manchester City gárdáját, most pedig a csoport megnyerésével megtarthatja a trófeát. Ugyanis a Vörös ÖRdögök három ponttal elõzik meg a Bolton, amely újabb három ponttal áll a City elõtt.

A Manchester FA versenybizottsága megerõsítette, a United stábja a csoport állása alapján megkapja a bajnoki érmeket és ígéretet tettek arra, hogy felülvizsgálják a sorozatot annak érdekében, hogy a következõ kiírásra változások lépjenek életbe. Az új formátumról és szerkezeti felépítésrõl júliusban nyilatkoznak majd, miután megbeszéléseket folytattak a résztvevõ klubokkal.

 


Mindez azt jelenti, Joyce csapata a hétfõ esti, Tottenham elleni Barclays U21 Premier League döntõvel zárja a szezont, amivel újabb érmet gyûjthet be. Ez lesz a klub utolsó mérkõzése idén az Old Traffordon, ám június 2-án még a legendák pályára lépnek az Álmok színházában. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!