Schmeichel figyelmeztetése

A Manchester United legendája, Peter Schmeichel szerint Anders Lindegaard nem lesz megoldás a csapat kapusproblémáira.


A Vörös Ördögök kapcsán már évek óta hallani lehet, hogy kapust keresnek, miután a jelenlegi elsõ számú portásuk, Edwin van der Sar igencsak közeleg karriere vége felé.

 

A dán válogatott Lindegaard, aki a norvég Aalesund játékosa, felmerült mint a holland kapuvédõ lehetséges utódja, és egyes hírek szerint 3.5 millió fontért költözhetne az Old Traffordra.

 

Honfitársa, az egykor a dánokkal Európa-bajnoki cím jutó Schmeichel azonban figyelmezteti egykori menedzserét, Sir Alex Fergusont, hogy a 26 éves játékos még nem áll készen ahhoz, hogy egy ilyen nagy presztízsü klub kapuját védje.

 

Szerintem a Unitednek egy már korábban bizonyított világklasszis kapust kellene vennie, mint egy tehetséges, ám a Premier League nyomását nem biztos, hogy elbíró ifjú titánt.

 

 

"Itt most a Manchester Unitedrõl beszélünk" - kezdte Schmeichel bebetonozta hírnevét a legjobb kapusok között az 1990-es években Manchesterben eltöltött 8 éve alatt.

 

"Persze lehet a fiatal játékosok felé fordulni, a fiatal, tehetséges játékosok felé. Azonban itt nem ez az elvárás. Ide olyan ember kell, aki azonnal tud bizonyítani, amint beáll a kapuba, és a mérkõzések 80%-án teljesítményével is megmutatja, hogy képes arra, hogy õ legyen a Manchester United elsõ számú kapusa."

 

"Túl sok kapus jött-ment már a klubnál. Most, ennek a csapatnak, amely trófeákat akar nyerni, egy olyan kapusra van szüksége, aki a lehetõ legjobb képességekkel rendelkezik a posztján, emellett pedig megvan a kellõ tapasztalata ahhoz, hogy itt védjen." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!