Carrick: Sir Alex elégedetten távozott

A Manchester United középpályása ragaszkodik ahhoz, hogy a skót menedzser elégedetten távozott, annak ellenére, hogy egy hektikus 5-5-ös végeredménnyel zárult a West Brom elleni szezonzáró mérkõzés.


A vendég csapat már 30 perc elteltével 3-0-ra vezetett, ezután Romelu Lukaku szenzációs mesterhármasával segítette vissza a mérkõzésbe csapatát a mérkõzés végén.
 
Shinji Kagawa, Alexander Büttner és egy öngól Jonas Olssontól, amelyet még két gól követett, így a mérkõzés egy szakaszában már 5-2-re vezetett a United, de nem maradt ennyi az eredmény, ezáltal nem lett teljesen tökéletes Ferguson 1500. mérkõzése menedzserként.
 
Azonban Michael Carrick úgy véli, a skót menedzser elégedetten vonult vissza: "Ferguson elégedetten távozott. Új korszak jön, és nagy kihívás elõtt állunk most."
 
A 31 éves játékos ragaszkodik ahhoz, hogy a változás, amelyen a klub keresztül fog menni a nyáron, nem lesz drasztikus, és ez a csapat elég tapasztalt ahhoz, hogy a továbbiakban is az élen maradjon.
 
"Nem hiszem, hogy túl nehéz lesz számunkra a változás" - tette hozzá. "Tapasztaltak vagyunk, mint csapat. Biztos vagyok abban, hogy továbbra is az élen leszünk."
 
 
"Megköszöntük Sir Alexnek, amit értünk tett, és õ is megköszönte nekünk. Készek vagyunk továbblépni."
 
A West Brom elleni mérkõzés egyik United gólszerzõje, Chicharito elégedetlen a döntetlennel, és elismeri, hogy a csapatnak tökéletes búcsúztatásban kellett volna részesítenie a leköszönõ menedzsert, valamint Paul Scholest, aki elõtt szintén meghajol.
 
A mexikói csatár a következõket nyilatkozta: "Frusztráltak vagyunk. Meg akartuk nyerni ezt a mérkõzést a Fõnöknek és Scholesy-nak. Az Öreg azt mondta, hogy emlékezni fog erre a mérkõzésre."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!