U21: A bajnoki cím a tét

Ma este az Old Traffordon bajnoki döntõt játszik a Manchester United U21-es csapata, az ellenfél a Tottenham Hotspur lesz.


Warren Joyce csapata a Liverpoolon jutott túl az elõdöntõben és az Elit kör elsõjével, a Spursszel döntõzik az Álmok színházában, ahol minden bizonnyal szórakoztató mérkõzést láthat a közönség.

A két csapat már négyszer találkozott egymással ebben a szezonban, 2-2 gyõzelmet tudhatnak magukénak. Számos fiatal Vörös Ördögök reméli, sikerül szerephez jutniuk a döntõ során. Az év tartalékjátékosa, Adnan Januzaj azok után, hogy tegnap életében elõször leülhetett az elsõ csapat padjára, biztosan feldobott hangulatban várja a találkozót.

Mellette Tom Lawrence is bízik a lehetõségben, hiszen a Liverpool elleni elõdöntõben kezdõként szerepelhetett, valamint az év akadémiai játékosai, Ben Pearson is reménykedik, miután a Mersey-partiak ellen csereként szerepelhetett. Michele Fornasier sérülés miatt kihagyta a legutóbbi meccset, így Tom Thorpe védõpárja a Leicester Citytõl visszaérkezett Michael Keane volt, míg Frederic Veseli és Nick Powell sem játszhatott sérülés miatt.

 


A találkozó magyar idõ szerint ma este, 20 órai kezdéssel kerül megrendezésre. A FanaticsTV-n streamekkel szolgálunk majd, hogy az idei szezon utolsó összecsapását is láthassátok.



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!