Hodgson Cleverley-re vár

Anglia szövetségi-kapitánya, Roy Hodgson arra vár, hogy megtudja, hogy a Manchester United középpályása, Tom Cleverley bevethetõ állapotban lesz-e ahhoz, hogy részt vegyen a közelgõ barátságos mérkõzéseken az Ír-köztársaság és Brazília ellen.


Tom Cleverley szerepeltetése a két barátságos mérkõzésen kétségessé vált, miután vádli problémák miatt le kellett lecserélni a United 5-5-ös döntetlenre végzõdõ találkozóján a West Brom ellen.
 
Jack Rodwell már behívót kapott arra az esetre, ha Cleverley nem tudja vállalni a mérkõzéseket, és Hodgson elismerte, hogy nem szeretné elveszíteni a United játékosát, aki rendszeres tagja az általa fémjelezett angol válogatottnak.
 
"Tom Cleverley-re vizsgálatok várnak, és remélhetõleg holnap már többet fogunk tudni" - mondta Hodgson a Sky Sports News-nak adott interjújában. "Ha a vizsgálatok azt mutatják ki, hogy súlyosabban megsérült a vádlija, az nagy csapás lesz számunkra, és rendkivül hiányozni fog."
 
Hodgson ragaszkodik ahhoz, hogy a közelgõ két mérkõzés, amelyet az Ír Köztársaság és Brazília eleln vívnak érzése szerint ideális lesz a vb-selejterõre való felkészüléshez.
 
 
"Nos, az összes mérkõzés fontos, amikor az angol válogatottal játszol, és úgy vélem, hogy természetesen a selejtezõ mérkõzésekre való felkészülés is beletartozik ebbe."
 
 

"De azt hiszem, ez a játékosok számára is különösen fontos, hiszen minden alkalommal, amikor a Három Oroszlánosok mezét magukra húzzák, akkor hatalmas elvárás nehezedik rájuk, ugyanis az emberek jó teljesítményt akarnak látni tõlük, és ezt a játékosok arcán is látszik, így azt gondolom, hogy mérkõzés nagy jelentõséggel bír." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!