Lindegaard már orvosi vizsgálaton esik át

Anders Lindegaard kötelezõ orvosi vizsgálaton esik át a Manchester Unitednél, hogy szentesíthessék átigazolását az Aalesund együttesétõl.


A dán kapust már hosszú hetek óta emlegetik, mint a Vörös Ördögök jövendõbeli hálóõrét, és a leigazolásával kapcsolatban a felek konkrét tárgyalásokba is kezdtek csütörtökön.

 

Már a tegnap megjelent hírek is az ügy elõrehaladottságáról számoltak be, azonban a Sky Sports News úgy tudja, hogy péntekre olyan fejlemények történtek, hogy Lindegaard már Angliában van, hogy átessen a szükséges orvosi vizsgálatokon.

 

Úgy tudni, a Manchester United körülbelül 3.5 millió fontot fog fizetni a válogatott portásért, akire a csapat jelenlegi elsõ számú kapusa, Edwin van der Sar hosszútávú utódjaként tekintenek.

 

 

Nem meglepetés, hogy Lindegaardot rögtön az új Schmeichelként kezdték emlegetni, miután honfitársa az Old Traffordon érte el sikerei legjavát, ráadásul karriere hasonló szakaszában járva.

 

Azonban a legendás hórihorgas kapus félelmét fejezte ki azt illetõen, hogy Lindegaard talán nem áll még készen egy ekkora ugrásra, hiszen még nem rendelkezik megfelelõ tapasztalatokkal, ám úgy tûnik a United bízik a pár hónappal ezelõtt még csak a norvég bajnokságot követõk számára ismerõs tehetségben.

 

A Manchester United számára kulcsfontosságú kérdés, hogy ki õrzi a csapat kapuját, hiszen Schmeichel 1999-es távozását követõen nem kevesebb, mint 6 évig legalább fél tucat kapuvédõ fordult meg az Old Traffordon, mire 2005 nyarán megtalálták Edwin van der Sar személyében a nekik megfelelõ embert.

 

A kétszeres BL-gyõztes holland nemrég töltötte be 40. életévét, és elképzelhetõ, hogy még egy évet vállalni fog a csapat kapujában, azonban Sir Alex Ferguson nagyon jól tudja, hogy a jövõre is kell gondolnia, ezért tûnik úgy, hogy Lindegaard Manchesterbe költözik.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!