Evans kész várni a lehetõségre

Az észak-ír védõ szeretné megragadni a lehetõséget a Unitednél.


Jonny Evans elismerte, a kevés játéklehetõség miatt kicsit csalódott. A 22 éves játékos szeptember óta nem volt kezdõ bajnoki mérkõzésen, ennek ellenére a válogatottban állandó helye van a kezdõcsapatban.

Nigel Worthington a tudása és tapasztala miatt a hétközi mérkõzésre is behívta Evanst, aki a felforgatott észak-ír válogatottal 1-1-es eredményt ért el Marokkó ellen.

A Unitednél azonban harcolnia kell, hogy visszaszerezze helyét a csapatban és reméli, a jövõ heti, Rangers elleni UEFA Bajnokok Ligája mérkõzésen kezdõként szerepelhet.

"Ez már nagyon frusztráló." - magyarázta Evans. "Az elején folyamatosan játszottam, de aztán egy-két találkozón nem voltam a legjobb."

"Tudom, ha nem teljesítek jól, a menedzser nem fog betenni a csapatba, úgyhogy most ki kell várnom a lehetõségemet."

 

 



"Ha esélyt fogok kapni, jól kell játszanom, hogy bizonyítsak a menedzsernek. Jó lenne játszani az Ibroxban, remélek kapok lehetõséget."

"Tíz pontunk van a csoportban, így a menedzser megteheti azt, hogy néhány embert pihentessen. Jó lesz oda utazni."

Bár Evans türelmetlenül várja, hogy Sir Alex Ferguson visszategye a csapatba, a válogatottban megkérdõjelezhetetlen a védõ helye.

Annak ellenére, hogy Evans nagyon fiatal, az egyik legtapasztaltabb játékosa az észak-írek válogatottjának a 24 mérkõzésével.

Abban, hogy õ az idõsebb játékosok közé tartozik, valami különlegeset fedezett fel és semmihez nem hasonlítható érzéssel töltötte el.

"Nagyon furcsa volt." - vallotta be Evans. "Volt néhány új arc a hotelnél, de voltak olyanok is, akikkel már szerepeltem együtt elõtte is. Mi mindig jó hangulatban készülünk."

"Megfelelõen edzettünk. Csak két napunk volt és két edzésünk, de a fiúk jól tették a dolgukat."

"Azt hiszem, jól kezeltük a helyzetet és néhol nagyon jól játszottunk. A végére jó teljesítménnyel álltunk elõ."

"Azt mondtam nekik: "Csak menjetek ki, élvezzétek a játékot, egyszerû dolgokat csináljatok és dolgozzatok keményen!"

"Nagyon nagy dolog ez Észak-Írországnak. Igyekszünk mindig keményen dolgozni és ha így teszünk, az eredmények is alakulni fognak."

Az este folyamán Evans a kapitányi karszalagot is megkapta a második félidõre, miután Aaron Hughest lecserélték.

"Ez nagyon jó volt." - folytatta Evans. "Nigel korábban mondta, ha a sérülés nem hátráltat és a második félidõben is a pályán leszek, én leszek a csapatkapitány. Nagyon kellemes volt." 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!