Gyõzelemmel kezdett De Gea

David de Gea és a spanyol U21-es válogatott 1-0 arányú gyõzelmet aratott Jeruzsálemben Oroszország ellen a korosztályos Európa-bajnokságon.


A Manchester United kapusa végig a pályán volt a tapasztalt spanyol csapatban, mely abban a reményben lépett pályára, hogy sikerül ismét elnyerniük a címet. Azonban Julen Lopetegui bajnokai részben csalódottak lehettek azért, ahogy a makacs orosz védelmen nem tudtak többször áthatolni.

Végül a mérkõzést a csereként beálló és most bemutatkozó Álvaro Morata fejese döntötte el nyolc perccel a találkozó rendes játékidejének vége elõtt és ezzel megosztva a B-csoport élére repítve a spanyolokat, akik legközelebb azokkal a németekkel játszanak, akik Hollandiától kaptak ki az elsõ körben.

 


A verseny másik csoportjában Wilfried Zaha reméli, hogy szombaton pályára léphet a norvégok ellen azok után, hogy a hét korábbi szakaszában sérülés miatt kihagyta az olaszok elleni összecsapást, melyet 1-0 arányban elbuktak az angolok.

A Crystal Palace egykori támadója - aki július 1-tõl hivatalosan is a Vörös Ördögök játékosa lesz - csak a padról nézte csapata elsõ mérkõzését, ám Stuart Pearce megerõsítette, hogy csütörtökön már edzett a támadó, aki hétvégén a kezdõben szerepel majd.

Valójában a 'háromoroszlánosoknak' mindenképp gyõzniük kell ezen a találkozón, hogy esélyük maradjon az elõdöntõbe jutásra.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!