U18: United 3 West Brom 1

Paul McGuiness fiataljai visszatértek a gyõzelmek útjára a West Bromwich Albion elleni mérkõzésen, miután 3 vereséget követõen ma reggel Carringtonban 3-1 arányban gyõztek.


A United számára a lehetõ legjobban kezdõdött a mérkõzés, amikor a 4. percben a csapatkapitányt, Jesse Lingardot felrúgták a tizenhatoson belül, a büntetõt pedig maga a sértett értékesítette. (1-0)
 

A hazaiak tovább nyomtak, Sean McGinty, John Cofie és Gylano van Velzen is közel álltak a gólszerzéshez. Cofie elsõ kísérletét még hárította a West Brom kapusa, Shane Lewis.
 

 

A West Brom igazi veszélyt elõször a félidõ vége felé jelentett, a 17 éves Saido Berahino vezette támadást a Vörös Ördögök kapusa, Liam Jacob még hárította, majd késõbb Berahino szabadrúgását is kivédte, de 1 perccel ezután a tizenhatos vonaláról gólt ért el a zsákosok támadója, kiegyenlítve ezzel a mérkõzést. (1-1)
 

A West Brom fiataljai azonban csak 5 percig örülhettek, amikor villant a United gólveszélyes támadója, John Cofie és visszavette a vezetést. A ghánai születésû angol csatár gyorsaságát és fizikai erejét használta ki, hogy lefussa a védelmet és 18 méterrõl laposan a kapuba bombázzon. (2-1)
 

A második félidõ az elsõhöz hasonlóan egy United büntetõvel kezdõdött, ezúttal egy kezezés miatt fújt a sípjába a bíró. Cofie végezte el a tizenegyest, a kapus rossz irányba mozdult el, így esélye sem maradt hárítani. Ez volt Cofie 9. gólja az ifi csapatban, és a 12. a tartalékokat is figyelembe véve. (3-1)
 

A West Bromnak késõbb még volt egy meg nem adott gólja, de az eredmény már nem változott, így a frusztráló vereségi sorozat után gyõzelemnek örülhettek fiataljaink.
 

A United csapata: Jacob; M Keane (Massacci 81), McCullough, McGinty, Blackett; Lawrence (Giverin 67), Pogba, Hendrie (Ekangamene 67), Van Velzen; Lingard, Cofie.
 

Nem léptek pályára: Coll, Thorpe

 

Összefoglaló 

 

(a videóért köszönet yossariannak)

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!