Kagawa: Japán nyerhet Brazíliában

Shinji Kagawa hajthatatlan véleményében, mely szerint Japán megnyeri a FIFA Konföderációs Kupáját Brazíliában és a Manchester United játékmestere alig várja a kezdést.


Bár a versenyre hagyományosan úgy tekintenek, mint bemelegítés a jövõ nyári világbajnokságra, mely egy esély a hangolására, Kagawa komolyan veszi a küzdelmet, és ragaszkodik ahhoz, hogy csapattársaival keményen fognak harcolni a gyõzelemért.

 
Mindössze egy hónappal az elsõ Premier League címe után a 24 éves játékos tovább szeretné bõvíteni bimbózó érem gyûjteményét és izgatott, hogy tesztelje magát Brazília, Olaszország és a Javier Hernandezzel induló Mexikó csapata ellen.
 
 
"Kiváló ellenfelekkel kell szembenéznünk, ami remek alkalmat ad a helyzet felmérésére a világbajnokság elõtt" - mondta Shinji a FIFA.com-nak adott interjújában. 
 
"Szükségünk van ilyen fajta felkészülésre, szeretném látni, hogyan állunk és milyen messzire juthatunk. Nyerni megyünk, már csak az a kérdés, hogyan tudjuk ezt elérni. Ez az én hozzáállásom a verseny elõtt."
 
"Minden csapat fantasztikus játékosokkal indul, és minden csapat saját egyéni stílusát hozza. A védelemnek és a támadásoknak egyensúlyban kell lenniük, és még akkor csak úgy nyerhetünk, ha keményen megdolgozunk a gyõzelemért. De ez ad értelmet a versenynek, és én már alig várom, hogy játszhassak. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!