Japán vereséggel kezdett

Shinji Kagawa FIFA Konföderációs Kupa sorozata csalódással indult szombaton, ugyanis Japán 3-0-ra kikapott Brazíliától.


Kagawa végig a pályán volt az A-csoport nyitó meccsén, melyet Brazíliavárosban, az újjáépített Estadio Nacional Mane Garrincha-ban játszottak. Ez volt az elsõ nemzetközi találkozó, amin használták a gólvonal technológiát, ám semmilyen döntéshez nem kellett segítséget kérni a szerkezettõl.

A brazilok már a harmadik percben vezetéshez jutottak a Barcelona nyári szerzeménye, Neymar révén, aki majd 20 méterrõl remek gólt lõtt.

Hulk és Fred is közel álltak ahhoz, hogy még az elsõ játékrészben megduplázzák csapatuk elõnyét, de végül Paulinho talált be a kapuba, három perccel a második félidõ elkezdését követõen. Szép találatot szerzett a brazil srác, aki Dani Alves beadását szelídítette meg, majd lõtt laposan Eiji Kawashima mellett a hálóba.

 


A csereként beálló Jo - a Manchester City egykori játékosa - állította be a végeredményt a ráadás perceiben, amikor elsõ érintését gólra váltotta Oscar nagyszerû passzát követõen.

A csoport másik találkozójára ma este 21 órai (magyar idõ) kezdéssel kerül sor, ekkor Javier Henandez Mexikója játszik Olaszországgal.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!