Rio elkötelezett

Rio Ferdinand bevallotta, minden erejével a Manchester Unitedben nyújtott teljesítményére akar koncentrálni, továbbá beszél arról is, milyen ajánlatokat kapott az elmúlt évek során.


A Vörös Ördögök védõje visszautasította Roy Hodgson meghívását Anglia válogatottjába, mert legjobb formáját szeretné hozni klubjában.

 
"Alapjában véve az az igazság, nem mindegy, hogy esetleg még 3-4 évet játszhatok a klubban, vagy néhány válogatott szereplés miatt egy év múlva szögre akaszthatom a futballcipõm" - mondta Ferdinand a Sky Sports-nak.
 
"Nem akartam feláldozni az erõnlétem a válogatottbeli karrieremért, ez nem lett volna fair a Uniteddel szemben."
 
A  81-szeres válogatott védõ elárulta, hogy hátsérülése is hatással volt döntésére.
 
"Két-három évvel ezelõtt néhányan azt mondták, vége a karrieremnek. Emlékszem, nehéz napok voltak azok, depressziós voltam és bár fizikailag lassan rendbe jöttem, de a lelki dolgok még sokáig nyomasztottak, nem voltam képes a maximumot hozni."
 
Rio Ferdinand az IBTIMES-nak beszélt arról, hogy milyen nagy összegû ajánlatokkal keresték meg az elmúlt évek során más kluboktól. A 34 éves játékos az elmúlt hetekben hosszabbított a Premier League bajnok csapatánál, és eddig még soha nem fordult meg a fejében, hogy klubot váltson. 
 
"Csak akkor fogom elhagyni önszántamból az Old Taffordot, ha már erõnlétileg nem tudom  a maximumot hozni, de ennek még nem jött el az ideje. Pályafutásom során több nagy ajánlattal is megkerestek más kluboktól, nem tagadom, néhányan csillagászati összegeket ajánlottak, olyanokat, amire még én is azt mondtam, hogy: "wow". De nekem ez a klub az életem."
 
Az Old Trafford veteránja több mint 400 alkalommal lépett pályára és a Vörös Ördögök színeiben nyolc gól írható a neve mellé. A legutóbbi szezonban 28 alkalommal szerepelt a bajnokságban és Sir Alextõl is góllal búcsúzott a Old Traffordon a Swansea elleni mérkõzés alkalmával.
 
 
"A két fiam minden meccsemet megnézi. Örömmel újságolják, hogy állandóan rólam kérdezik õket a haverok. Azt akarom, hogy büszkék legyenek rám és hogy tudják, mit jelent számomra a Vörös Ördögök mezét viselni."
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!