A Moyes srácok: Szélsõk

David Moyes július 1-én veszi át a Manchester United menedzseri feladatait, mely során erõs csapatot örököl, ahol minden posztra bõségesen válogathat.


Miután már átnéztük a kapusokat, szélsõ védõket és a középsõ védõket, ezúttal felmérjük, mely szélsõk állnak az új menedzser rendelkezésére jelenleg.

Ryan Giggs: A United legendája a brit ladarúgás legkitüntetettebb egyéne és a Vörös Ördögök történelme során a legtöbbször lépett pályára. Bár az elmúlt évek során a középpálya közepén szerepelt leginkább, az utolsó szezonban megmutatta, még mindig képes mûvészi dolgokra a szélen.

Antonio Valencia: Miután bezsebelte a 2011/12-es szezon egyéni díjait, az equadori megkapta a United ikonikus 7-es mezét, olyan megtiszteltetés az, amit csak kevesek érdemelnek ki. Az utolsó szezonban formája kissé visszaesett, ám a végén mutatott hatalmas javulása fényes jövõt mutat Moyes munkássága alatt.

 


Ashley Young: Bár sérülések hátráltatták a 2012/13-as szezon során, az Aston Villa korábbi csillaga így is mutatott dolgokat tehetségébõl és természetesen elsõ bajnoki érmét is bezsebelte. Sebessége, trükkjei és beadásai még mindig olyan félelmetes fegyverek, amiket használni kell.

Nani: 2007-es érkezése óta a portugál a United egyik leghatékonyabb játékosa lett, aki mindkét lábának egyetlen mozdulatával képes változtatni egy meccs menetén. Minden módon rivalizál honfitársával és a korábbi Vörös Ördöggel, Cristiano Ronaldóval, de õ az az ember, akit nem lehet kikezdeni.

Wilfried Zaha: Egészen egyszerûen a Crystal Palace korábbi szélsõje az angol labdarúgás egyik legnagyobb ígérete. Bár eredetileg még 2013 januárjában írt alá a manchesteri klubhoz, még visszakerült a Palace-hoz és ezt követõen július 1-én csatlakozik új csapattársaihoz, ami után remélhetõleg hamar beépül.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!