Mourinho tudott Sir Alex visszavonulásáról

Jose Mourinho elismerte, hogy már hónapokkal ezelõtt tudott Sir Alex Ferguson visszavonulásáról, de soha nem csábult el a Manchester United kispadja miatt, hogy ismét visszatérjen a Chelsea-hez.


Az 50 éves portugál edzõ 4 éves szerzõdést kötött a Stamfogrd Bridge-n, miután a szezon végén elhagyta a Real Madridot.
 
Voltak olyan híresztelések, miszerint az Interrel Bajnokok Ligáját nyert menedzser Ferguson visszavonulása után átveszi a Manchester United kispadját.
 
Továbbá a Manchester City-t elhagyó Roberto Mancini megüredesett helyével kapcsolatban is szóba hozták, ennek ellenére csak egy valahol tudta elképzelni magát ezen a nyáron, és ezt Fergusonnak is elmondta, hogy visszaszeretne térni a Chelsea-hez.
 
Mourinho a következõket mondta: "Már hónapokkal ezelõtt tudtam, hogy Ferguson vissza fog vonulni, és nagyon boldog vagyok, amiért a bizalmát élvezem, mert ez nagy hír volt a világnak - tisztában vagyok azzal, hogy csak egy szûk réteg tudott errõl, ezért ez nagy felelõsség volt számomra."
 
 
"Miért tudtam róla? Barátok vagyunk, tehát ha a barátja vagyok, akkor tudnom kellett arról, hogy visszavonul. Õ is a barátom, és elmeséltem neki, hogy újra visszatérnék Angliába, s újra a Chelsea menedzsere szeretnék lenni."
 
Morinho hozzátette: "A világ összes munkáját visszautasítanám, a Manchester Unitedét is, mindet, a Chelsea együtteséért minden munkát visszautasítanék."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!