Vidic izgatottan várja az ázsiai látogatást

A Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic élvezi a lehetõséget, hogy a Vörös Ördögöket a nyári felkészülés alkalmával Ausztráliába és Ázsiába vezetheti.


A United a nyár folyamán Bangkokba, Sydneybe, Yokohamába Osakába és Hong Kongba látogat az Aon támogatásában megrendezésre kerülõ 2013-as túra keretein belül.

 
 
Vidic szerint már mindannyian nagyon várják a utazást, különösen az ázsiai látogatást.
 
"Nagyon izgatott vagyok. Rendkívül kellemes tapasztalataim vannak Ázsiával kapcsolatban, bízom benne, hogy most is nagyszerû élményekben lesz részünk" - mondta a védõ a ManUtd.com-nak adott interjújában.
 
"Köztudott, hogy milyen elkötelezett rajongói vannak a Unitednek világszerte, ezért igyekszünk minden évben a lehetõ legtöbb helyre eljutni, szerencsére rengeteg országba ellátogattunk az évek során."
 
"Az ázsiai szurkolók talán a legfanatikusabbak, és mi már nagyon izgatottan várjuk a velük való találkozást. Szenvedélyes szurkolók, akik gyakran az Old Traffordra is nagy csoportokban látogatnak el. Ezt mindenképpen tiszteletben kell tartanunk."
 
"Remek érzés bejárni a világot és találkozni más országokban élõ Unied szurkolókkal. Most Ázsiában kezdünk és biztos vagyok abban, hogy egy fantasztikus fogadtatásban lesz részünk."
 
A Nemanjaval készült interjú megtekinthetõ itt.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!