Rio üzenete

Rio Ferdinand a Manchester United védõje David Moyes irányítása alatt is bízik abban, hogy a Vörös Ördögöknek sikerül megvédeniük a bajnoki címet, de bevallja, ez egy különleges szezon lesz mindannyiuk számára.


Ferdinand hat Premier League trófera beszerzésében volt csapata segítségére 2002-es érkezése óta. Sir Alex Ferguson utolsó szezonjában is nagyrészt vállalt a United 20. bajnoki címének megszerzésében. Moyes irányítása alatt pedig Ferdinand megcélozza a  Vörös Ördögök 21. címét.

 
 
"Ha David Moyes irányításának elsõ szezonjában megnyernénk a bajnokságot az valami fenomenális lenne. A 20. cím megszerzése is fantasztikus teljesítmény volt, de ha egy olyan vezetõvel sikerül megvédenünk a címet aki elsõ szezonját tölti a klubnál az nagyon különleges élmény lenne."
 
Ferdinand szerint Moyes  képes lesz sikeresen építkezni a Sir Alex által ráhagyott szilárd alapokra. 
 
"Moyes egy remek szakember és egy becsületes srác" - mondta a veterán védõ.
 
"A kemény munkamorál tükrözi azt is, hogy valójában milyen ember õ maga. Nyilván a siker megszállottja. Ez most egy nagy lehetõség a számára és õ élni is fog vele."
 
"Minden évben, amikor vége a szezonnak, már a következõ idényt tervezgetjük, milyen esélyeink vannak, mit kell tennünk, hogy minél több fronton megfeleljünk. Elemezzük az elõzõ szezont, hogy javítani tudjunk a hibáinkon. De a következõ szezon különleges lesz mindannyiunk számára, mert új menedzser érkezett, aki feltehetõen új módszereket alkalmaz majd."
 
Jose Mourinho visszatér a Chelsea élére, így minden bizonnyal nehezebb  dolga lesz a bajnokságban a Vörös Ördögöknek, és bár a 34 éves Ferdinand örömmel látja viszont, a portugál edzõt a Premier League-ben, de reméli, hogy nem jár sikerrel, amikor a United babérjaira tör a elkövetkezõ szezonokban.
 
"Futballrajongóként jó látni egy ilyen személyiséget, mint Mourinho a bajnokságban, de remélem, minimum addig nem nyer semmit, amíg én issza nem vonulok."
 
Továbbá Rio a The Sun-nak adott interjújában üzen a világ profi labdarúgóinak. A védõ szerint nagy hibát követ el az, aki visszautasítja a Manchester United ajánlatát. A Premier League bajnokokat ugyanis számos nagy transzfer céllal hozták kapcsolatba, már az idei nyáron. Ferdinand szerint egy olyan klub ajánlatát, mint a Manchester United, egyszerûen lehetetlen visszautasítani.
 
"Ha a United jön érted, akkor nem mondhatsz nemet. Akármekkora sztár lehetsz, ebben a klubban garantáltan a legnagyobb leszel. Csak nézd meg Cristiano Ronaldot itt lett igazán nagy sztár belõle, de sorolhatnám még, Ryan Giggs, Roy Keane, David Beckham, Andy Cole mind itt lettek a legnagyobbak. Így én elképzelhetetlennek tartom, hogy bárki is vissza tud utasítani egy ilyen ajánlatot.
 
 
"Ha vannak ambícióid nem akarhatsz jobban semmit, mint hogy elérd a céljaid egy olyan legendás klubban, mint a United."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!