Sikeres mûtéten van túl Amos

Miután könyöke miatt kisebb mûtéten esett át pénteken, Ben Amos reméli, hogy a felkészülési szezonra már játékra alkalmas lesz.


Amos az elõzõ szezon elsõ felét a Hull City-nél töltötte kölcsönben, majd visszatérése után Warren Joyce U21-es csapatát segítette a bajnoki címhez. Ben bízik abban, hogy tapasztalatait felhasználhatja a következõ szezon során.

Hét alkalommal a felnõtt csapatban is szerepelt és a felkészülési túrákon szerzett tapasztalatai egészen 2008-ig nyúlnak vissza, amikor még csak 18 éves volt.

Ezen a nyáron az angol bajnok Thaiföldön, Ausztráliában, Japánban és Hongkongban lép pályára és Amos a pénteki, sikeres mûtét ellenére is bízik abban, bevethetõ lesz addigra, ha az új menedzser, David Moyes számít rá.

 


Péntek reggel Amos a Twitteren közölte, hogy mûtét vár rá: "Könyökömre váró kisebb procedúra miatt most távozom." Majd öt órával késõbb pozitív hírekrõl számolt be.

"Úgy tûnik, minden jól ment, Öt miliméter csontot eltávolítottak, a feleslegeset pedig lecsiszolták. Gyógyulási idõ kb. 10 nap, épp idõben a felkészülésre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!