Stockholmban is játszik a United

A Manchester United az AON által támogatott nyári felkészülés során Svédországba is ellátogat és az AIK Stockholm csapatával játszik a Friends Arenában augusztus 6-án.


David Gill, a United ügyvezetõ igazgatója elmondta: "Nagy öröm számomra, hogy a 2013/14-es felkészülésünk utolsó állomása a svéd labdarúgás csodálatos új otthonában lesz. Az AIK ellen ez lesz az elsõ mérkõzésünk, nehéz mérkõzés lesz a játékosok számára az új szezonhoz közeledve."

"Többször is ellátogattunk már Svédországba, természetesen az 1999-es triplázásunk után is, valamint a Göteborg elleni Bajnokok Ligája találkozó során, amikor Jesper Blomqvist még ott játszott és gólt is lõtt nekünk."

Thomas Perslund, a Friends Arena vezérigazgatója: "Nayon büszkék vagyunk, hogy a Manchester United ellátogat a Friends Arenába és biztos vagyok abban, hogy augusztus 6-a felejthetetlen lesz a szurkolók számára."

Az AIK igazgatója, Thomas Edselius így nyilatkozott: "AZ AIK oldaláról nagyon várjuk már a lehetõséget, hogy a világ egyik legsikeresebb klubjával játszunk. Célunk, hogy folyamatosan európai kupákban szerepeljünk, ezért mindig érdekel minket egy olyan találkozó, ahol az európai klubok legmagasabb szintját képviselõ egyesület ellen szerepelhetünk."

 


"Büszkék vagyunk, hogy a Manchester United az AIK-ot választotta erre a meccsre. Nagyon izgatottak is vagyunk amiatt, hogy a svéd és az angol labdarúgás legnagyobb klubjai elsõ alkalommal mérkõzhetnek meg a nyáron."

Greg Case, az AON elnöke és vezérigazgatója: "Az AON és a Manchester United együttmûködése ugyanolyan értékes Svédországban, mint Ázsiában vagy Latin-Amerikában. Ez a túra Svédországban és a világ más részén is óriási lehetõség kollégáink számára, hogy bemutassák, hogyan segítünk ügyfeleinknek számos területen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!