A Moyes srácok: Középsõ középpályások

David Moyes július 1-én veszi át a Manchester United menedzseri feladatait, mely során erõs csapatot örököl, ahol minden posztra bõségesen válogathat.


És persze nincs jobb egy olyan csapatot megörökölni, mely megnyerte a Barclays Premier League trófeáját. A sorozat következõ fejezetében - a kapusok, szélsõ és középsõ védõk és szélsõk után - a középpálya közepén lévõ játékosokat tekintjük át, akik az elsõ csapatban szerepelhetnek a 2013/14-es szezon során.

Michael Carrick: Klasszis kiegyensúlyozottságának hetedik évében az alulértékelt sztár végre néhány, igen régóta esedékes elismerést megkapott, a játékostársai õt választották az év legjobbjának és bekerült a PFA év csapatába is. Röviden és tömören õ a United szíve.

Tom Cleverley: Ha Carrick a mester, akkor 'TC23' az egyre inkább sztárrá váló játékos mind klubjánál, mind pedig a nemzeti csapatban. Egy ügyes és gondos játékos, passzainak szeme van. Egyike azon fiataloknak, akik rövid passzos játékukkal viharos gyorsasággal veszik át a modern játékot.

Shinji Kagawa: A japán válogatott játékos bíztatóan kezdte Old Trafford-i életét a 2012/13-as szezon során annak ellenére is, hogy néhány sérülés hátráltatta. 26 alkalommal szerepelt a csapatban és hat gólig jutott, köztük a Norwich elleni fenséges mesterhármassal. Intelligenciája teljesen egyedi.

Anderson: Immár négy angol bajnoki cím tulajdonosa, a brazil megalapozott csillaggá vált az M16 környékén. Bár pályafutása tele van sérülésekkel, tehetsége megkérdõjelezhetetlen. Fontos, hogy dinamizmusa és stílusa valami mást kínál, mint kollégái esetében.

 


Darren Fletcher: Búcsúbeszédében Sir Alex Ferguson gyprs felépülést kívánt skót játékosának, miután Fletcher mûtéten esett át. Természetesen mi csak ismételni tudjuk azokat a gondolatokat és reméljük, hogy a középpályás hamarosan ismét akcióba lendül - akit Moyes igen nagyra tart.

Nick Powell: Az Old Traffordon soha nem könnyû bizonyítani, ám a Crewe Alexandra korábbi fiatalja kezdi elérni, hogy könnyûnek tûnjön. Még csak 19 éves, és határozottan õ lehet a jövõ, fejlõdése lenyûgözõ lesz a következõ idõszakban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!