Del Piero is játszik a United ellen

Alessandro Del Piero nagy valószínûséggel a A-League All Stars színeiben fog pályára lépni a Manchester United ellen Sydney-ben a jövõ hónapban.


A Juventus legendája jelenleg a Sydney FC-ben futballozik, Ausztráliában, ahol javarészt szurkolói szavazatok alapján bekerült a liga All-Star csapatába, így õ is pályára léphet az ANZ Stadionban július 19-én, szombaton.
 
A 15 fõs keretet 35 tagú kezdeti listáról szûkítették le, több mint 30.000 szurkolói és szakértõi szavazat alapján, többek között az All Stars edzõje, Ange Postecoglou is leadta voksát.
 
A keret változhat, amelyben végül 18 játékos lesz, hiszen számolni kell az esetleges sérülések, nemzetközi kötelezettségek és játékos átigazolásokkal is.
 
 
A Japán középpályás, Shinji Ono is felkerült az ideiglenes listára, csak úgy, mint a német Thomas Broich és a veterán ausztrál csatár, Archie Thompson.
 
A-League All Stars keret: Ante Covic, Mathew Ryan; Pedj Bojic, Nikolai Topor-Stanley, Trent Sainsbury, Patrick Zwaanswijk, Adama Traore; Shinji Ono, Thomas Broich, Mark Milligan, Youssouf Hersi, Michael McGlinchey, Archie Thompson; Alessandro Del Piero, Marco Rojas 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!