Vegyes rajt az U20-as világbajnokságon

A Manchester United kontingense vegyes eredménnyel nyitott a törökországi U20-as világbajnokságon, hiszen egy gyõzelem mellett egy döntetlent és egy vereséget értek el a srácok.


Sam Johnstone az angol válogatott kapuját védte az Irak ellen 2-2-es döntetlen alkalmával egy olyan találkozón, melyen Larnell Cole és Tom Thorpe csak a kispadon kapott helyet.

Nagyon ígéretesnek tûnt a találkozó a 'háromoroszlánosok' számára, hiszen a csapatkapitány Conor Coady (Liverpool) és Luke Williams (Middlesbrough) góljaival már kettõvel vezettek. A második gólból Johnstone is kivette a részét, hiszen az õ két nagy védésébõl tudott gyors kontrát vezetni Anglia, amit góllal zárt le.

Azonban a 75. percben a United kapusa tizenegyest hozott össze, amikor Mohamed Abdulraheem ellen szabálytalankodott, a büntetõt pedig Ali Faez értékesítette, visszahozva csapatát a meccsbe. A ráadás harmadik percében pedig Ali Adnan lapos lövése jutott túl Johnstone-on, ezzel az irakiai az utolsó pillanatban egyenlítettek.

 


Eközben az E-csoport másik találkozóján Chile az egyiptomiak ellen szerepelt. A dél-amerikai csapatban kezdõként kapott helyet Angelo Henriquez, akit az 58. percben Christian Bravo váltott. Bravo jó cserének bizonyult, hiszen õ szerezte a gyõztes gólt a 2-1-es mérkõzésen.

A manchesteriek legújabb igazolása, Guillermo Varela végig a pályán volt Uruguay válogatottjában, amely azonban 1-0-ás vereséget szenvedett Horvátországtól az F-csoportban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!