Új tagok a stábban

A Manchester United örömmel jelenti be a szakmai stáb frissen kinevezett tagjait, Steve Round menedzserasszisztenst, Chris Wood kapusedzõt és Jimmy Lumsden edzõt.


A 42 éves Round 2008 óta dolgozott David Moyes-szal az Evertonnál, így csatlakozik a klubhoz.

Az 53 esztendõs Woods tagja volt játékosként az angol válogatottnak, mely az 1986-os és az 1990-es világbajnokságokon, valamint az 1988-as és 1992-es Európa-bajnokságokon szerepelt. 1998 óta volt az Everton kapusedzõje, 2011 októbere óta pedig az Egyesült Államok válogatottjának kapusedzõje is lett.

A 65 éves Lumsden már a Prestonnál is együtt dolgozott Moyes-szal, majd az Evertonhoz is követte.

 


David Moyes így nyilatkozott: "Éveken át együtt dolgoztam Steve-vel, Chris-szel és Jimmy-vel és nagyon örülök, hogy úgy döntöttek, csatlakoznak hozzám ennél a nagyszerû klubnál. Saját területükön remek minõséget hoznak és tudom, ahogyan én is, úgy õk is élvezetes kihívásnak érzik ezt. Nagyon bízom bennük, hogy együtt olyan sikereket tudunk elérni, amiket ez a klub oly sok éven át élvezett."

Ed Woodward, az ügyvezetõ alelnök: "Úgy vélem, Daviddel, az õ új stábtagjaival valamint a régi háttércsapat tagjaival elkezdhetjük a felkészülést a következõ szezonra. Ez egy izgalmas és kihívásokkal teli idõszak a klub életében, hatalmas hitem van abban, hogy Davidnek és csapatának az összes energiája és tulajdonsága szükséges ahhoz, hogy a klub régi hagyományai továbbra is fennmaradjanak."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!