Clev szerint remek a csapatszellem

Tom Cleverley az Aon által támogatott 2013-as felkészülési túra elõtt beszélt arról, milyen kiváló csapatszellemmel bír a Manchester United.


A középpályás sérülés miatt kihagyta Anglia legutóbbi két mérkõzését - Írország és Brazília ellen - de várhatóan alkalmas lesz arra, hogy elrepüljön a felkészülési szezonra.

A ManUtd.com azon kérdésre, vajon ez az út egy remek csapatépítésnek is betudható, Tom így felelt: "Igen, ez csodás. Nagyszerû a csapatszellem és meglepne, ha lenne olyan klub, ahol jobb a csapatszellem és azt hiszem, ez az út csak segít ezen."

"Sikerült néhány gólt szereznem az utóbbi évek túráin. Ez megmutatja a menedzsernek, mit is tehetsz, valamint segít, hogy a szurkolók is megismerjék a neved. De az, hogy a csapattal vagy, leginkább abban segít, hogy otthon érezd magad az elsõ csapat srácai között. Pár hét alatt tartalékból elsõ csapatos játékossá válsz és sokkal biztosabbnak érzed a helyed. Fiatal játékosnak igazán segíthet ez a fejlõdésben."

 


A Vörös Ördögök hat mérkõzésre számíthatnak Ázsiában, Ausztráliában, Svédországban és mindegyik találkozó remek kihívásnak ígérkezik.

"Nem hiszem, hogy bármelyik mérkõzés is úgy tûnne a klubnál, hogy az nem fontos" - folytatta Cleverley. "Megy a harc a helyekért, ráadásul a játékosok és a stábtagok magas követelményeket állítanak, amiknek megpróbálsz megfelelni. Minden mérkõzést igazán komolyan veszünk, mindig próbálsz javulni, így mindent beleadsz."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!