Rafael már nagyon edzene

Az elõszezon megerõltetõ edzései nem mindig tartoznak a játékosok legélvezetesebb programjai közé, nem könnyû a nyári pihenõ után visszanyerni a teljes erõnlétet, de Rafael ragaszkodik ahhoz, hogy õ már nagyon várja az edzéseket.


"Én mindig is imádtam a felkészülést. Persze elismerem, hogy megerõltetõ, de számomra a nyaralás alatti semmittevés sokkal fárasztóbb. Akkor érzem jól magam, ha edzhetem."

 
"A szezon elõtti túra nagy része elõkészítõ munka, de egyben esély a jó szereplésre is. Ha jól játszol, akkor talán megfordul a menedzser fejében, hogy több lehetõséget ad, és talán, ha nem veled tervezett, akkor is meggondolhatja magát."
 
"De nem csak a kemény munkát élvezem a túrák során, hanem azt is, hogy világot látunk, alkalmunk van megismerkedni más kultúrákkal és sok érdekes dolgot fedezhetünk fel."
 
 
"De a legjobb a világ más részein élõ United rajongókkal találkozni. Remek érzés megtapasztalni, hogy milyen népszerû is ez a klub, mennyi lelkes United rajongó fogad bennünket minden egyes helyszínen, ezért én miden évben alig várom, hogy induljon a túra."
 
"A szurkolók szeretete rendkívül erõs inspiráló hatással van ránk és én boldog vagyok, hogy eljuthatunk olyan Manchester United rajongókhoz is a nyári felkészülés alatt, akiknek nincs alkalmuk ellátogatni az Old Traffordra."
 
"Egyszóval a túra hatalmas élmény, mind a fiatal, mind a tapasztalt játékosok számára és nagyon sokat segít a szezon folyamán. Biztos vagyok benne, hogy az idei turnén is csodás élményekkel töltõdünk majd fel, és már alig várom az indulást."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!