Crerand köszönti az újakat

Paddy Crerand szerint David Moyes kész a feladatra, hogy irányítsa a Manchester Unitedet és a skót új társát úgy jellemezte, mint legjobb jelölt a feladatra.


Az Everton korábbi vezetõje hétfõtõl már hivatalosan is a Vörös Ördögök menedzsere és megkezdte a felkészülést a 2013/14-es szezonra. Crerand a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjújában elmondta, bízik abban, hogy az 50 éves Moyes-nak megvan minden képessége és tapasztalata ahhoz, hogy kezelni tudja a United által generált igényeket és elvárásokat.

"David minden nap nyomás alatt volt az Evertonnál a támogatottság és elvárások miatt" - mondta Crerand. "Nem ugyanakkora pénzekkel dolgozott ott, mint a Manchester United, de õ készen áll erre. A Prestonnál, az Evertonnál volt, most pedig a Unitednél, de klubra való tekintet nélkül a labdarúgás minden szempontjából van nyomás."

"A fociban a legnagyobb öröm az, amikor meccseket nyersz. Ez a csúcs és David ezért fogadta el ezt az állást. Egy sokkal nagyobb klubhoz jött és nincs olyan, aki ne akarna a Manchester United menedzsere lenni. Sir Alex pedig magas színvonalú keretet hagyott maga után."

"Természetesen a Unitednél magasabbak az elvárások, mint bárhol máshol és ez egy nyomással teli munka, ami abból adódik, amit Sir Alex elért a klubnál, ezt David most megkapta és megpróbálja túlszárnyalni. Nem hiszem, hogy van jobb jelölt nála. A legnagyobb dolog az, hogy Sir Alex-nek hatalmas beleszólása volt Moyes kinevezésébe."

 


Ahogyan hétfõn Moyes belépett az Aon Training Complex ajtaján, követte õt Jimmy Lumsden, aki egyike a három új stábtagnak Steve Round menedzserasszisztens és Chris Woods kapusedzõ mellett.

A 65 éves glasgow-i Lumsden együtt dolgozott Moyes-szal a Preston North Endnél és az Evertonnál, most pedig a United stábjához csatlakozott, Crerand pedig örül, hogy barátja és honfitársa a Vörös Ördögöket erõsíti.

"Régóta ismerem Jimmy Lumsdent, nagyon jól ismerem és hatalmas haver" - magyarázta Paddy. "Õ is skót, legalább érteni fogja, mirõl beszélünk, meg fogjuk érteni egymást."

"Amikor elõször találkoztam Jimmy-vel, még Eddie Gray - a Leeds korábbi menedzsere - mellett dolgozott a Leedsnél. Majd a fia, Danny a Rochdale-nál volt, ahol szintén Eddie Gray mellett dolgozott akkoriban Jimmy."

"A Preston North End óta együtt van Daviddel, úgyhogy Dave nyilvánvalóan tökéletesen bízik benne és érthetõ, miért hozta magával."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!