Fornasier a Sampdoriában folytatja

Michele Fornasier nagyon örül, hogy Sampdoriába igazolása elõtt "fantasztikus" fejlõdési lehetõsége volt a Manchester Unitednél.


A középhátvéd 16 évesen a Fiorentinától érkezett az Old Traffordra 2009-ben, és folytatta fejlõdését a United játékosaként az elmúlt években.
 
Remek teljesítményt nyújtott az U21-es csapatban az elõzõ szezonban, viszont ezen a nyáron lépni szeretett volna, és hétfõn visszautazott hazájába, Olaszországba és ingyenes transzfer keretein belül a Sampdorához igazolt.
 
Michele Fornasiernek nem sikerült beverekednie magát az elsõ csapatba az Old Traffordon, ennek ellenére számos pozítiv emlékkel tekint vissza Manchesterben töltött idõszakáról.
 
"Nagyon boldog vagyok, hogy megérkeztem Genova városába, alig várom, hogy elkezdõdjön az új kaland" mondta új klubja hivatalos honlapján.
 
"Vissza szerettem volna térni Olaszországba, és megtalálni helyemet egy fontos klub elsõ csapatában."
 
 
"Fantasztikus élmény volt [a Manchester Unitednél]. 4 évet töltöttem Manchesterben, ott nõttem fel, mint játékos, de úgy is, mint férfi."
 
"A Unitedben való játék álom volt. A közelség, még ha csak a tréningek során, olyan bajnokokkal, mint Rooney, Giggs és Van Persie, és érezni, hogy Fergie téged is figyel, ez nagy alkalom volt számomra."
 
"Nem volt könnyû a távozás mellett dönteni, de választanom kellett, hogy a következõ szezonban a tartalékok között játszom, vagy kölcsön megyek egy kisebb klubhoz, úgyhogy inkább váltottam, és visszatértem a hazámba."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!